Reservering bezoek schuilkeldermuseum 17 oktober 2021

Op 17 oktober kunt u ons Museum Schuilen in Maastricht… weer bezoeken.
Dit kan alleen middels  reservering: wij maken tussen 14.00 en 16.00 uur te reserveren tijdsloten. Het bezoek aan het museum is onder begeleiding van een van onze vrijwilligers en duurt maximaal een half uur. Het bezoeken van het “schuilkelderbankje” in de kazematten is helaas nog niet mogelijk. De toegang is gratis.

Met ingang van 25 september 2021 zijn de beperkingen door Covid-19 aan het bezoeken van musea  opgeheven. Maar wij zijn een klein ondergronds museum, waar bij grotere bezoekersaantallen een goede ventilatie niet goed te realiseren is. En ook al geldt formeel de anderhalvemeter regel niet meer, toch adviseren wij  in het belang van de veiligheid van de bezoekers en onze vrijwilligers tijdens het bezoek aan ons museum gepaste afstand van elkaar in acht te houden. Om ieders veiligheid zo veel mogelijk te kunnen garanderen en de bezoekersaantallen te kunnen beheersen zien wij ons genoodzaakt toch een reserveringssysteem te blijven hanteren.

Indien u op 17 oktober ons schuilkeldermuseum wilt bezoeken, reserveer dan via onderstaande reserveringskalender.
Klik op de door u gewenste datum en klik vervolgens op een gewenst tijdslot dat nog vrij is.
Vul daarna het formulier in. U ontvangt dan een bevestigingsmail met verdere informatie. Mocht u deze bevestigingsmail niet ontvangen hebben, kijk dan ook in de spambox van uw mailprogramma, want dan is de mail wellicht daarin terecht gekomen.

We hanteren de regel “vol=vol”. Dat betekent dat als er geen tijdsloten meer open staan, een bezoek op de door uw gewenste datum ook niet meer mogelijk is. We hebben geen mogelijkheid om meer bezoekers toe te laten en ook bezoeken zonder reserveren kunnen we helaas nog niet toestaan.

Per bezoek kunnen we maximaal vier bezoekers toelaten tot het museum. Op het reserveringsformulier moet de naam van de “hoofdbezoeker” te worden ingevuld. Verder is het belangrijk dat u het aantal bezoekers invult.
Wij verzoeken u de  bevestigingsmail uitgeprint of digitaal mee te nemen en bij de ingang aan onze vrijwilliger ter controle te laten zien.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzend