Reservering bezoek schuilkeldermuseum 19 september 2021

Op 19 september kunt u ons schuilkeldermuseum weer bezoeken.
Dit kan alleen middels  reservering: wij maken tussen 14.00 en 16.00 uur te reserveren tijdsloten van een kwartier voor maximaal 4 personen per reservering. Het bezoek aan het museum is onder begeleiding van een van onze vrijwilligers en duurt maximaal een half uur. Het bezoeken van het “schuilkelderbankje” in de kazematten is helaas niet mogelijk. De toegang is gratis.

Met ingang van 26 juni 2021 zijn de beperkingen door Covid-19 aan het bezoeken van musea grotendeels opgeheven. De overgebleven regels voor het toelaten van bezoekers op basis van een Coronatoegangsbewijs zijn voor een kleinschalig museum als het onze echter niet toe te passen en te controleren. Om ieders veiligheid zo veel mogelijk te kunnen garanderen en de overgebleven regelgeving te kunnen respecteren zien wij ons genoodzaakt beperkingen te stellen aan het aantal bezoekers van ons museum.

Indien u op 19 september ons schuilkeldermuseum wilt bezoeken, reserveer dan via onderstaande reserveringskalender.
Klik op de door u gewenste datum en klik vervolgens op een gewenst tijdslot dat nog vrij is.
Vul daarna het formulier in. U ontvangt dan een bevestigingsmail met verdere informatie. Mocht u deze bevestigingsmail niet ontvangen hebben, kijk dan ook in de spambox van uw mailprogramma, want dan is de mail wellicht daarin terecht gekomen.

We hanteren de regel “vol=vol”. Dat betekent dat als er geen tijdsloten meer open staan, een bezoek op de door uw gewenste datum ook niet meer mogelijk is. We hebben geen mogelijkheid om meer bezoekers toe te laten en ook bezoeken zonder reserveren kunnen we helaas niet toestaan.

Per bezoek kunnen we maximaal vier bezoekers toelaten tot het museum. Op het reserveringsformulier moet de naam van de “hoofdbezoeker” te worden ingevuld. Verder is het belangrijk dat u het aantal bezoekers invult.
Wij kunnen alleen de vooraf  aangemelde bezoekers toelaten. Daarom is het noodzakelijk dat u de  bevestigingsmail uitgeprint of digitaal meeneemt en bij de ingang aan onze vrijwilliger ter controle laat zien.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzend

Wij verzoeken u de volgens de landelijke corona regels veilig thuis te blijven:

–  als u één van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°).
–  als u of iemand in uw huishouden koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.