Reservering bezoek schuilkeldermuseum 28 november 2021

UPDATE:  WIJ ZIJN VOLGEBOEKT VOOR ONZE OPENING VAN 28 NOVEMBER.
U kunt helaas niet meer reserveren voor het bezoeken van ons Schuilkeldermuseum op zondag 28 november.
Vanwege de Coronasituatie is het voor ons niet mogelijk  om de bezoektijden uit te breiden. U hoeft daarom ook geen mail of verzoek hierover aan ons te sturen.
De eerstvolgende opening van het museum zal zijn op 20 maart 2022, natuurlijk afhankelijk van de situatie die er dan is. Over deze openstelling vindt u in  maart 2022 meer informatie op deze website en op onze Facebookpagina.

Op 28 november kunt u ons museum “Schuilen in Maastricht…” weer bezoeken.
Dit kan alleen middels  reservering: wij maken tussen 14.00 en 16.00 uur te reserveren tijdsloten. Het bezoek aan het museum is onder begeleiding van een van onze vrijwilligers en duurt maximaal een half uur.  De toegang is gratis.

Wij zijn een klein ondergronds museum, waar bij grotere bezoekersaantallen een goede ventilatie niet goed te realiseren is. Wij adviseren daarom, in het belang van de veiligheid van de bezoekers en onze vrijwilligers, tijdens het bezoek aan ons museum gepaste afstand van elkaar in acht te houden. Om ieders veiligheid zo veel mogelijk te kunnen garanderen en de bezoekersaantallen te kunnen beheersen zien wij ons genoodzaakt  een reserveringssysteem te blijven hanteren.

Indien u op 28 november ons schuilkeldermuseum wilt bezoeken, reserveer dan via onderstaande reserveringskalender.
Klik op de door u gewenste datum en klik vervolgens op een gewenst tijdslot dat nog vrij is.
Vul daarna het formulier in. U ontvangt dan een bevestigingsmail met verdere informatie. Mocht u deze bevestigingsmail niet ontvangen hebben, kijk dan ook in de spambox van uw mailprogramma, want dan is de mail wellicht daarin terecht gekomen.

We hanteren de regel “vol=vol”. Dat betekent dat als er geen tijdsloten meer open staan, een bezoek op de door uw gewenste datum ook niet meer mogelijk is. We hebben geen mogelijkheid om meer bezoekers toe te laten en ook bezoeken zonder reserveren kunnen we helaas niet toestaan.

Per bezoek kunnen we maximaal vier bezoekers toelaten tot het museum. Op het reserveringsformulier moet de naam van de “hoofdbezoeker” te worden ingevuld. Verder is het belangrijk dat u het aantal bezoekers invult.
Wij verzoeken u de  bevestigingsmail uitgeprint of digitaal mee te nemen en bij de ingang aan onze vrijwilliger ter controle te laten zien.

In verband met de actuele Corona richtlijnen voor musea geldt bij toegang van het Schuilkeldermuseum de Corona-check dan wel het tonen van een negatieve PCR test.

 

 

RESERVEREN NIET MEER MOGELIJK!

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzend